Girl Online
Trying to make a Doodle and here's the result :D
Sunday, 10 February 2013 • 6:42 pm • 2 comments
Hello youuu ! Haiii hai hai. Okay,baru ja tengahari tadi aku janji nak post doodle aku kan ? Bhaha. Okey,aku post. Tapi jangan kutuk okeyh,aku taulah doodle aku ni buruk. Haha. Nah amek kau !


Bhahaha. Funny isn it ? Especially tangan doodle tu,haha. tangan warna coklat,muka warna putih. Oke,tu memang tak disengajakan. Haha. Tapi apaapapun,ni lah doodle yang first sekali aku buat yang berjaya. Yang sebelum2 tu,memang jahanam lah. Haha,semuanya macam apa jaa. Okey,nanti kalau rajin aku buat lagi yang lebih cun melecun okayy. So wait ! :D

Ciaoo.

Lots of love,


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online