Girl Online
KENAPA COMPLICATED SANGAT ??!!!!!
Sunday, 24 February 2013 • 8:34 pm • 2 comments
Assalamualaikum uollsss. Hii. Lama rasanya aku tak update blog. Fuhh,lets see..dalam 2-3 minggu kot ?            
hoho. Well,i have a few questions.

Kenapa maths form 2 ni COMPLICATED sangat ??!! *marah ni marah niii* Oleh sebab maths form 2 ni,spoil mood aku nak jadi accountant. Ni lagi satu,kalau cikgu tu dah terangkan,dia tak nak kami tanya apa-apa solan lagi..Haiiyoo. Bencilah,plus kelas aku dapat cikgu yang cepat sangat bercakap,manalah aku dapat tangkap satu-satu kennn ? Hurggh ! aku tak sure sama ada aku boleh jawab test maths nanti. *Dushhh!* bagi penampar kat muka sendiri -,-

Hell yeah. Satu hareemm pun aku tak tau nak buat macam mana. well,err..tak semua hokeyy,adalaa beberapa tu yang aku tak faham sangat. tapi.. HAIIIIHHHH ! Aku panas betullah. alangkah indahnya dunia kalau matematik tak wujud di dunia ni . Rambut aku pun dah makin berkurang sebab stress pasal maths ni.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! bencinya. Okelah. kalau aku taip panjang2 pun bukan kaorang baca. Cao dulu. bye,mudah-mudahanlah cikgu tu dia terangkan pelan-pelan pasni.\

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH ! STRESSNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!

OKEBAI.


Lots of love,


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online