Girl Online
Doodle and Tumblr
Tuesday, 12 February 2013 • 10:45 am • 2 comments
Heylo heyloo ~ Oke,stop menyanyi. Sumbang hokeyy. Well,aku nak kasi nampak korang doodle aku yang aku rasa paling 'berjaya' yang aku buat semalam. Hok alorrhh,nak tengok berjaya ke tak,haaa take a look. Kalau cantik,comment eh ? Tak comment pungg takpooo. Ni nak dekat 1 setegah jam uollsss i siapkan. And hasilnyaaa .. jengss jengss jengssssss ..


Haa,apa pendapat ? Act,miss nerdy tu nama aku kalau kat tumblr. so jangan salah faham kayh yang aku copy paste je doodle ni dari web orang lain. That's not me,itu bukan aku.  Anyways korang,sila2lah rajinkan tangan untuk ke blog tumblr aku kayh.. kat sana semua ada koleksi dudel-dudel yang aku buat semalam.. Tapi bab lukis mata aku memang K.O aah. yang korang nampak kat tumblr aku tu,semuanya aku buat semalam. Non-stop,dari pagi sampai malam .. Haa,amek kau. tambahlah mata aku jadi macam panda. Haha

Well,sila2kanlah merajinkan tangan anda untuk 'mengelik' link ini . 

http://hellowmissnerdy.tumblr.com

K ciaoo.

Lots of love,


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online