Girl Online
TTBY ADDDICTED !!
Sunday, 14 October 2012 • 10:05 am • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM

Tumblr_mbltlswzqf1ql6w77o3_500_large


HELLO WORLD.  Kenal tak siapa di atas tuh ? Kepada sesape yang Kpopper's tu mesti kenal kann. FYI,its LeeHyunWoo *MyFutureHusband* Haha,amboii berangan !

Weyh korang ada Astro HD tak ? Kalau korang ada mestilah korang ada tengok channel 393 kan. MFH ni dya berlakon kat dalam satu drama tu.. Tajuk dia To The Beautiful You. Vahhh ! *Wahh!* Best doo cerita dia. Oleh sebab nda tahan sudah mau tunggu minggu depan,saya tengok sampai episode 16 kat Youtube. Hahaha,excited sangat nih.

Kekadang rasa jugak macam nak jadi Goo Jae Hee,Hahahaaha. sORRY,I talk nonsense *OME* Well,today LHY datang Malaysia. Kat Sungei Wang Plaza.. Saya pun tak tahu kat mana tu. Im Sabahan OKEY . Oh well,I hope I can meet him one day :)

Anyway, kakak saya balik KK hari ni,setelah seminggu dia kat LD.. Hermm,I admit I was very very veryyyyyyyy sad ! *OhNo!!TearsFallingDownAgain* Eyyhh,rindu pulak kat dia. Rumah ni jadi sepi lagi.. Yeyysshh,benci lah ! Apaapapun,saya harap perjalanan kakak lancar,yach. Nanti raya haji, balik taw! ..hahaha.

Well,got to go now. Bye friends :) Hey,visit my tutobies blog here.

Lots of love,


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online