Girl Online
Tutorial: Free online users
Friday, 6 July 2012 • 9:55 pm • 0 comments
Tumblr_ly6630tgil1r59ywyo1_500_large


Heyy strangers ! Hari ni ila maw buat tutorial .. okeyy,freeonlineusers tu macam gambar dibawah ni ..

benda ni,kalau kita letak dalam blog,kita boleh tahu berapa orang yang sedang baca blog kita .. so,berminat ? okeyy,teruskan membaca :)

1. Firstly,pergi sini dulu.

2. Kayy,then dia keluar macam ni kan.



3. Then scroll bawah sikit,nampak macam ni kan.


okey,sekarang korang click yg macam ila kotakkan warna merah tu .. sudah tu,dia jadi macam ni


4. Isilah e-mail korang and blablablala di dalam kotak-II tuh ,then klik register~

5. Selepas tu,macam gmbr bawah.


6 . Login e-mail korang. then klik link yang team freeonlineusers bagi. pastu login lagi balik .

7. Then klik link codes. Pastu gambar bawah ni.



Yang petak merah tu,korang xpayah tulis apa-II.. Then klik add.

8. aahh,penatnyaa sayyaa ! ok,nvrmind. seterusnya,mcm gmbr dibawah.


9. Link text - taiplah apa-II .. ex-: secret admirer,pass by,talking,etc.
Font colour - warna tulisan.

10. Taraaaa !! siap sudahh freeonlineusers korang .. rujuk gambar bawah ni,tulah kodnya ... kbyeeee. semoga berjaya :D



p/s: fuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh ~ narayyyy,penatt aku joo maw printscreen-II ni gamball ... HAHA !


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online