Girl Online
Special Day
Friday, 27 July 2012 • 7:50 pm • 2 comments


Banana_milk_by_keyandsnickers-d45xks5_large

Hey guys. Hari tu ila ada kasitahu korangkan yang ila dapat anugerah pelajar cemerlang semester pertama ? Still remember ka lagikk ni ? Tidak ingat pun tak apa. Hehe ~ So here is the picture. Tapiii,err. Sikit ja bah ndak banyak pungg. Jemput tengokk makcik-II dan pakcik-II sekalian.



BHAHAHAHA ! Okeyy,pokett kembongss !



HAHAHA ! Sekali lagikk,poket sayaaa kembongsss !

Hahaha ! Tengok ! Ila sendiri pun ketawa bila tengok gambar-II ni. Adooyyaii. HAHA ! Masih macam budak-budak hingusankan ? HAHA ! okeyokeyokeyy,finefinefine. Hahaha. Tapi tu ja gambar yang abah ila sempat tangkap time tu. Masa tu baru turun pentas. Terus abah ila panggil sebab maw snap-II di luar tu dewan.

Alhamdulillah. Lepas dapat nombor 1 dalam kelas dan nombor 6 seluruh tingkatan satu abah ila bagi ila gift. Hadiah yang abah ila bagi tu laptop. Alah,yang ila guna untuk tekan-II sekarang niieyy. Korang amacam ? Mungkin yang sebaya ngan ila ada story jugak kan ? Share-II lah . Kita boleh jadikk kawan :)

Anyway,have to go now. BYE ! ^^v
Sincerely,



PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online