Girl Online
Malas nak tukar skin baru -_-
Monday, 2 July 2012 • 4:33 pm • 0 comments

Tumblr_lryt5xicd41r2vcn2o1_r2_500_large



Hayy,holaa !! como esta ? hoho ~ *pengaruh spain lah ni..* ehh ehh,korang,kalau korang ada tengok bola tadi pagi,meti korang taw kan siapa yg menang EURO ? haha ! Spain lah beb yg menang .. team aku tuhh ! HAHA :D k,whatevr.

Alhamdulillah ila sudah sembuh sikit dari demam panas hari tu. Huihh ~ pucat gila muka ila tu hari.. HAHA ! Kalau korang nampak mesti terkejut beruk lah pokoknya =='' uppss. okay,tadi pagi ila ada blogwalking kat beberapa buah blog,pastu ila ada ternampak skin dia yang cantik,menarik kau memang tembam lah *ehh,betul ke tu ? jadi ila pun rasa macam nak tukar skin sebab bosan sudaa dengan skin yang ila pakai sekarang ni. *skin ehh,bukan kulit badan aku.

Tapi,semuanya macam warna pink. ila taknak yg macam tuh,ila nak jenis skin yang colourful .. ehh bukan ! kalau tak colourful pun tak apa asalkan ada warna lain ... takkanlah nak warna pink saja.. bosanlah kalau begitu \m/ .. :P Lagipunkan,tak salah kalau nak tukar skin.. tapi masalahnya kalau orang yang jenis pemalas macam ila ni,skin baru tu melecehkan.. banyak sangat nak di edit .. bengang aku joo !! gila ni gia. panat-II suda sia kasi edit skin yg satuk tuh,mau lagikk edit yang ini ?!! aduii dogoo ! Haa,ambek kau . Sabahan terkeluar terus. Entah korang faham ke tidak. HAHA ! :P

Tapi betullah bah juga tu,agak memenatkan jugak edit-II blog ni .. nak dekat satu jam jugak edit blog ni kan.. nak tukar yang ini,yang itu.. fuhhhh ~ ndak tahan siaa !! mata pun boleh sakit oo.. Anyway,hari ni ila ponteng kelas sbb tengok bola punya pasal.... hoho . shhhhhtt ~ diam-II .. nanti cikgu ila dengar,mampus aku kang. :P haha. k lah,baaiiiiiii --____-- *im still sleepy.. awwwhh ~

p/s: uits,pestaim ni aku buat entry panjang !*ehh,panjang ka ni? bangga naa ~! :P HAHA !

Lots of love,
Ila Tasha


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online