Girl Online
Im gonna miss you sis :'(
Sunday, 8 July 2012 • 4:10 pm • 0 comments
Tumblr_lz2xl2av6t1qam1cxo1_r1_500_large


Heyyy,lama jugakkan ila tidak update blog.Al-maklumlaa,ila sekarang di KK bah,ada urusan sebab mau hantar kakak ila ke Universiti .. Well,tak lama lagi dah nak puasa kan ? Rasa macam tahun ni cepat ja masa berlalu.. kakak-II ila pun dah sambung belajar.. family ila yang dulu ada 6 orang sekarang dah tinggal 4 orang kat rumah.. yang 2 orang tu lagi dah kat KK sambung belajar.Nanti ila pulak yang sambung belajar,tapi bukan kat KK .. kat luar negara.. Aminnn,hehe.

Ramadhan kali ni,yang sambut kat rumah cuma 4 orang .. tu pun adik ila,parents ila ngan ila.. kakak-II ila semuanya kan kat KK .. Mungkin agak sunyi sepi dah rumah ni..Tidak lagi seperti beberapa minggu dan tahun yang lepas. :'( Honestly,im gonna miss my sisters. Yalaa,siapa yang tak rindukan kakak-II or abang-II dia kan.. apatah lagi kalau orang tua yang jauh .. hmm,sesiapa yang ada kakak or abang yang dah sambung belajar mesti korang faham perasaan ila kan .. Jadi dalam beberapa minggu ni,confirmlaa ada yang menangis tak henti-II .. But,its okay.Time will cure me :)

Apa yang ila boleh buat,cuma berdoa yang terbaik untuk mereka saja.Belajarlah betul-II okeyy kakakku ? HEHE -..- errr,I gotta go now. Byeeeee,see you later okeyy .. And thanks for reading this ! :D


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online