Girl Online
I miss my sisters :'(
Wednesday, 11 July 2012 • 9:53 pm • 0 comments
Tumblr_m6z818qede1ru3v4eo1_500_large

Heyy semua.Agak lama juga kan ila tak update blog ? Well,di kampung tak ada line internet lah sayang-II ku semuaa.Kan ila pergi KK,hantar kakak ila ke college ..

Err,well. I admit it,that i am miss her so much.Baru ja tadi petang ila sampai kat LD .. memang sebak sangatlah rasa hati tuh,sebab yalaa.. kalau kita dah memang rapat ngan orang tu,siapa yang tidak nangis kalau dah berpisah jauh..ye dakk ? Kann gia ? Banyak kenangan minggu-II lepas time akak ila sem break.

Memang ila yakin dan pasti yang beberapa minggu ni,ila akan terus menangis.. HEHE,ya.Saya adalah seorang yang suka menangis.Cehcehh,ayat ! :P fuhh,sempat lagi bergurau,padahal mata dah lebam dah ni.. Anyway,i miss you so sis ! Take care :D

Sincerely: عقيلة ناتاشا


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online