Girl Online
Hey soul sister :'(
Thursday, 5 July 2012 • 10:34 pm • 0 comments
Tumblr_lzez46kdio1qeup67o1_500_large


Hayy hello ! Hari yang sangat menggembirakan bagi seorang puteri istana yang bernama Aqila Natasha . Err,sebenarnya tidaklah happy sangat . biasa-II saja pun .. Anyway,hari ni ila mau rehat dari kasikk korang freebies and tutorial. Ila mau cerita tentang hidup ila pulak ..

Well,ila rasa sangat gembira dalam beberapa minggu ni sebab kakak-II ila sudah balik dari KK .. Diorang from KK pergi sini .. Tapi,hanyalah dalam beberapa minggu .. Lusa diorang dah balik kk.. and leave me alone here ~ err,bukannya alone yang tiada sesapa nak bawa bercakap and many else tuh .. Tapi alone sebab tiada teman nak di bawa gelak,cerita dan meluah .. Dalam bab-II meluah ni,kakak ila yang kedua tu yang paling beshh kalau mau meluah .. Dan sekarang , semua tu hanya akan berulang jika U mereka ada cuti semester .. ohh ! I will really miss you guys !! but,nvrmind. semua orang pun akan keluar dari rumah jugak kalau dah sambung belajar kan ..

Tidak apalah . I just pasrah kepada Allah. semoga Dia lindungi keluarga ila terutamanya parents dari mara bahaya .. Aamiiinn ~ Harap-II ila taklah miss sangat ngan kakak-II ila .. kalau terlalu rindu pun susah jugakkan .. sikit-sikit nanges \m/ HOHO ! sudah tahu dah macam aman rasanya rindu sangat ngan org yg kita sayang .. kakak ila yg second tu kan pernah ikut PLKN tahun ni,so ila dah rasa dah macam mana rindu setengah mati tu .. cewahh,ayat bukan mainn ..okeyylah,ila maw ciaoo dulu .. btw,thanks kepada sesiapa yg sudi follow dan puji blog ila ni .. sesungguhnya,ila dah berusaha keras untuk dapat blog cantik dan comel macam ni .. (ehh,sorry.. terperasan pulakk ) kbaiiiiiii . ASSALAMUALAIKUM :D

Lotsoflove,
Ila Tasha


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online