Girl Online
First Giveaway- Menangi Domain dan Cute Stuffs By Safiena
Sunday, 22 July 2012 • 2:37 pm • 1 comments

This is just a sticky post.Please scroll down for my newest entry ;D

SYARAT-SYARAT1. Senaraikan 5 wishlist kamu dan kenapa perlu domain ini?
2. Sila FOLLOW BLOG ini dan tag yang anda telah follow blog.
3. LIKE our official Facebook Fan Page di Oh! Gerlie Doodle.
4. WAJIB : Follow blog SIS KITTY. (our sponsor)
5. WAJIB : Follow blog SIS MEG dan Facebook Fan Page KLIK SINI. (our sponsor)
6. Sila buat entri mengenai Giveaway ini dan tag kan kepada 2 ORANG rakan anda. Pastikan mereka tahu ye..
7. Jangan lupa link kan banner Giveaway diatas kepada entri ini.
8. Penyertaan yang kurang daripada 20 ORANG akan TERBATAL dengan sendirinya.

My 5 wishlist
  • Nikon DSLR
  • Panjang umur
  • Menang giveaway ni
  • Ada domain sendiri
  • Travel the world
Kenapa perlu domain ini ?

  • Sebab saya memang dah lama nak ada domain sendiri,saya ada jugak join beberapa buah giveaway yang hadiahnya domain sendiri tapi bukan rezeki nak menang.Lagipun saya jeles tengok blogger-II lain yang dah ada domain sendiri for example Faqihah Husni.

Tarikh tutup peraduan : 15 Ogos 2012 (Tepat jam 12 tengah malam)

*Saya dah follow semua blog yg tersenarai.Go search my name Ila Tasha- Chibi face*
The prove >







Senarai hadiah meh tengok sini > here dude <

Tagging-tag !
Sekian,terima kasih.Ya Allah,mudah-mudahanlah aku menang giveaway ni..Amin !


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online