Girl Online
Tutorial: wishlist
Friday, 29 June 2012 • 5:44 pm • 0 comments
Tumblr_m6bxwl5pto1rwhp2eo1_500_large


Heyho ! ila happy sangat hari ni. (err,taklah happy sgt sebenarnya) well,ila nak buat tuto lagi nih.. saja nak buat tutorial banyak2.. maw kasi banyak tuto list bah ~ rupa wishlist macam ni..hoho. ok,lets start it ! ;D

<form name=myform><input type="checkbox" name="mybox" value="satu" checked />satu <br /><input type="checkbox" name="mybox" value="dua" checked />dua <br /><input type="checkbox" name="mybox" value="tiga" checked />tiga <br /><input type="checkbox" name="mybox" value="empat" disabled />empat <br /></form>
3. oqhayy,seterusnya,yg ila boldkan tuh korang tukar untuk apa yg korang nak..contohnya kereta.. type aa kereta kat nomborm 1 tuh..

seterusnya yg ila italic kan tu,kalau korang dah dapat bnda yg korang nak,tukar kepada checked. kalau belum dapat,type disabled.

Untuk Blogskin

1. dashboard > template

2. step ni,its up to you nak letak kat sidebar ke ataupun mana2lah yang korang nak.. just buat macam step kat atas tu jugak k ? kbaiii ~ ;D


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online