Girl Online
Thanks sebab follow
Sunday, 3 June 2012 • 12:32 pm • 0 comments


Hey korang. Good morning. :) Well,tadi baru ja buka blog ni.. Sekali tengok kat bahagian followers tu,sekali lagi Ila terkejut beruk taw.. Hahaks ! Rupanya followers Ila bertambah 3 orang.. Wow,fantastic baby kan? Haa,tu lah. Anyway,thanks sebab sudi follow blog Ila yang tak cantik ni. ^_^ But,selalunya yang follow blog Ila ni dia ada tinggalkan footprints kat cbox suruh Ila follow diorang balik. Tapi,yang 2 (yg sorang Ila sudah tahu) orang tu, Ila tak tahu siapa.

So,yang kali ni. Ila harap korang follow Ila dengan ikhlas okay? Maseh. Okay,tu ja untuk hari ini.. Anyway,lupa lak nak update entry pasal Ila dapat hp baru hari tu. Best gila.. Tapi takdelah cun dan canggih manggih macam korang punya. Ila dapat hp tu pun sebab hp Ila dah rosak.. ada masaalah sikit.. hehe. Ehh,okaylah korang . Maw off dulu ahh.. Bubye.. I love my followers.

# klik sini seikhlas hati okay/?


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online