Girl Online
tahu dah yang ...
Monday, 18 June 2012 • 3:49 pm • 0 comments
Tumblr_m5rzy5tmdb1qdjuzvo1_500_large


Heyp peeps ! Im back ! So,amacam ? best tak sekolah hari ni ?? haha . dah,tak payah nak panjang lebar sampai perlu sakitkan tangan untuk tekan tanda soal banyak kali .. fikir pakai otak jea cukuplah..haha.cehh ~

Okeylah . tadikan .. ila belajar kat sekolah subjek GEO. best taw ! cehh,haha.*macamlah korang semua tak pernah belajar geo . haa,ni.. ila belajar tentang kejadian 4 musim . yang dah lepas form 1 mesti dah tahukan bab ni..ye dak ? and sekarang baru ila tahu macam mana salji terbentuk,dan macam2 lagilah. thanks a lot to cikgu Norida yang telah banyak membantu ila dan kawan2 sampai jadikk pandai .. hehe*kebudakbudakkan

dan mengikut kiraan..sekarang kat negara2 yg kat kawasan garisan sartan sekarang dah musim panas a.k.a summer lah katakan .. haha. dan kat bahagian kutub utara a.k.a garisan jadi dah pun musim sejuk.. best tak diorng ? mestilah bestkan? dah pun namanya musim sejuk.. kalaulah ila dapat peluang belajar kat kawasan2 4 musim ni,*amin* mesti beshh kan? paling tak sabar tu tunggu musim bunga a.k.a spring ! andd,kat kawasan khatulistiwa,yg tuh xyah ckplah.. kita hari2 pon dah tahu cuaca dia macam mana ..ye dak?

Tapi,negara 4 musim nih pon banyak kelemahannya jugak.. kata cikgu ila, dia ada kawan yg belajar kat negara 4 musim nih ~ kadang2 tak mandi berminggu-minggu bila musim sejuk .. eee,mana lagi korang sanggup? rasa panas kat malaysia ke ataupun tidak mandi selama beberapa minggu ? hemhh~ kalau ila , gerentilah pilih tggal kat malaysia kalau macam tuh..

Ehh,k lah korang.. nanti ila cerita lagi yerkk kalau tak sibuk.. al maklumlah,sekolah dah kan.. takdak masa nak update kadang2 nie.... kbye,adioss !


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online