Girl Online
See ?!! Its JULY !!
Sunday, 1 July 2012 • 1:21 pm • 0 comments
the girl you lost for cocaine


Hoyhoyy !~ Sorrylah sebab ila tidak update blog semalam.. im not feeling well,demam panas oo.. tapi hari ni Alhamdulillah dah okey2lah sikit.. :D

Eh ehh !! see?! its July !! yuhuuuuu ~ xlama lagi nak puasa sudahh. Bestnya,tak sabar nak puasa. Tapi tahun ni ila puasa ngan parent ngan adik ila ja. Semua kakak2 ila dah kat KK. maww sambung belajar bah ~ hoho . jadi rumah kami nanti makin sunyi laini. usk usk ~ hoho -,- kayy,whatevr.

Tapi,apa2pun ila harap sis2 Ila belajar rajin2 kat sana. jangan selalu keluar tengok wayang taww. jeles aku kakks !! andd,kalau dapat duit ptptn tu bah,na spend2 la bah kmi ni LD ni aa kakss. Aqila.N <muka mau ditampar kaiinii?> BHEHEHE ~ k,ignore it. inda juak kamu faham itu ;D Kayylah. baii. apaapapun,July please make me smile :)

Kakakss2 kesayangan



PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online