Girl Online
Sad of somethings ..
Saturday, 23 June 2012 • 11:44 am • 0 comments
Tumblr_m3x6nfyla81rotcdfo1_500_large


Well,hayyyyy ! im back ! hoho -,- haa,ambek kau,over excited tersangat sudahh nii ~ ila just mau cakap,happy Saturday !! ekk? hoho,lupakann ~ sebenarnya ila sedih sangat sebab .. ila pun tak tahu apa sebabnya. ohya ! ila tahu .. haha..

1. ila tak tahu apa yang ila dah buat sampai cikgu2 ila kat sekolah rendah taknak accept friend request ila padahal diorang ada online .

2. akak ila dah nak ciaoo dari rumah sebab kena sambung belajar ~ so tggal ila ngan adik ila dann parents ila ja kat rumah lepas nih ..

Okay,bajet macam bnyak masalah. fadahall ! siket ja pun .. ya,memang sikit. tapi ila rasa macam ila dibenci oleh cikgu2 ila. and i did'nt know what is the problem ! satu lagi,akak2 ila dah nak sambung belajarkan,yang tu memang tak boleh halanglah sebab diorang pon nak kejar cita2 kan .. ila pun nant suatu hari macam tu jugak.. tapi yang ila tak puas hati ni kenapa cikgu2 ila tak konpem request ila tuh .. apa masalah diorang nih ?!! cehh,marahlah katakan ~ tapi,its okay. biarkanlah mereka tak konpem,mungkin dorang ada reoson dorang sendiri kan ?

kita tak bolehlah fikir yang bukan2.. Islam mengajar kita untuk sentiasa bersangka baik, ye dak? well,ila nak ciaoo dulu nih .. nanti ila sambung lagi ehh?

#TINGGALKAN FOOTSTEPS ANDA JIKA DATANG KE BLOG SAYA

Lots of love,

Ila Tasha


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online