Girl Online
remove word vertification
Sunday, 10 June 2012 • 2:43 pm • 0 comments
Tumblr_lspe2dh12s1qjebobo1_500_large


Heyo ! korang pernah tak nak komen kat entry orang tapi malas sebab kalau kita nak komen mesti ada word vertification ? mestilah pernah en ? tadi ila pungg ada nak komen kat dalam blog orang tu tapi bila nak publish,tetiba ja muncullah pulak benda alah ni . so,tulah ila terfikir nak buat tuto pasaii ni .. word vertification tu rupanya macam ni >>>





Haa,leceh kan ? okay,kalau nak buat,ikut step bawah ni okayh ?

1. dashboard > settings > comment

2. scroll kebawah sikit , nampak tak kat situ dia tulis " show word vertification for comments? "

3. nampakkan? korang Tick:No . okay,siap save . ;D


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online