Girl Online
printscreen
Thursday, 7 June 2012 • 10:41 pm • 0 comments
Tumblr_m4122uvxlg1qdippyo1_500_large


Hey holla !! okaylah..entah kenapa ila rajin sangat maw bagi korang tuto ni.. so,lets start lah yeap?

1. pergi ke page yang korang nak printscreen

2. refer pic bawah untuk printscreen okayh?



nampak tak? kalau tak refer yang ni pulak..



yang lappy punya lak..



boleh nampakkan?


3. okay,pastu korang tekanlah button tu. dah printscreen dah..

#korang boleh paste imej printscreen yg korang "printscreen"kan tadi tuh kat dalam paint. kalau paint takyah download kan,dia memang dah free2 ada kat dalam lappy korang or computer..

#nanti lpas korang sudah paste tu image printscreen di paint,korang tahulah tu nanti apa maksud printscreen okay? then save pastu masukkanlah kat dalam tutorial entry korang..

Cara Paste
ohya,cara paste..tengok kat atas sekali kat bumbung paint tuh,tengok sebelah kiri bumbung pain tu..ada kan dia tulis paste? haa,click tu then dia ada kuar 2 pilihan kan? click yang paste tu ok?

faham tak? harap fahamlah yaa? ila pun blurr-blurr gak ni menjelaskan..kbye. peace!




PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online