Girl Online
number 1
Friday, 22 June 2012 • 2:16 pm • 0 comments
Tumblr_m3cuipqfbb1qgw8zj_large


Hey peeps ! Apa khabar ? hoho ~ mood baik sangat nih sebab ?? kalau korang ada baca entry ila yang lepas mesti korang tahukan hari ni ada apa kat sekolah ila tuh ? oh ohh ! okay okayy. haha. hari ni ada sign buku rekod !!!! anddd ila dapat number 1 kat dalam kelas.. yipppiyyy ! happynyaaaaa ! hahaks ! sorry,over excited. hoho .

So,ada tak yang nak cakap congrates kat ila ni ? hehe,ngada~ ila rasa happy sesangat sebab dapat ombor 1 kat kelas for the first time .. kau ada ? cehh,haha. dan jugak akhirnya,azam baru ila tahun ni dah tercapai. Alhamdulillah. Thanks a lot ya Allah ! result korang lak amacam ? ok tak ? share2lah cerita korang kat comment box nih yea.. huhuu~ ehh,okaylah korang .. ila mau ciao dulu okehh? nanti kita sambung .. insyaAllah. marah kau gia di ? hahaks ! kbye.


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online