Girl Online
Nikon giveaway by ieqah blog gajah
Friday, 8 June 2012 • 12:30 pm • 3 comments


Hye guys,selamat pagi..ehh? pagi lagi ke? okaylah,ila ada join GA ni....harap-haraplah menang yeap? pray for me flease !


alasannya : Saya join Nikon Giveaway by Ieqah Blog Gajah kerana ila nak sokong GA ni and nak meriahkan lagi GA ni..hadiah dia best-best taw.. terutamanya camera canon tu..ila memang dah lama nak camera macam tu tapi dah memang bukan orang kaya..dapat tengok dari kaca kedai je lah..

For your information,ini adalah GA yang ke dua yang ila sertai taw and ni jugak GA yang first by Ieqah Blog Gajah...okaylah, ahh,nevermine ==" ..haha.. kalau korang nak ikut klik link bawah ni kay? sebab pic tu tak boley nak click en? so click link bawah entry ni..ohya,GA ni start from 6 June 2012 until akhir June okay?

Senarai hadiah Giveaway :

1. Pelbagai hadiah disediakan - Hadiah Utama

-Mini DSLR Nikon Pendrive *sesuai bagi peminat gadjet

2. 6 hadiah saguhati - Reload Topup & Tudung Bawal Printed
*boleh dipilih oleh pemenang GA

3. Hadiah istimewa disediakan untuk peserta pertama dan terakhir yang join contest ni.

4. Hadiah khas untuk Top Traffic Sources GA ni.

nak join? : meh klik sini >>here<<

Sekian,terima kasih.


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online