Girl Online
new skin ? cantik ke tak ?
Wednesday, 20 June 2012 • 10:07 pm • 0 comments
Tumblr_m5tmdwviud1qb93d1o1_500_large


Hayy korangg ! apa khabar semua ni ? baik ja kan? fuhhhh~ esok dah tandatangan buku rekod . kecut perut ni,takut sangat .. kot2 result tak bagus,yang ada nanti kena babap oleh baba ila .. haha. anyaway,korang kaget tak ? ceh kaget,haha.indon sudah terkeluar owhh ~ ha ni,korang kaget tak tengok blog ila? skin baru lagi kan?hehe ~

tadi tengah buka blogskin.com.. niatnya nak belek-beleklah kot ada skin baru .. sekali ila ada nampak skin nih,wallawehh. cantik bebeno skinnya . ila pon tak dapat nak tahan nafsu nak skin baru lagi cantik nih .. tapi banyak dah yang ila edit .. contohnya header,cursor,favicon and macam2 lagilah .. penat jugak rupanyakan edit blog nih .. patutlah korang terima tempahan edit blogskin paymentnya mahal .. hoho ~ kesitu pulak. eh ehh,korang . nak ciao dulu nih .. kbye ~ rehat dari bagi korang tuto ok ? busy sangat . sorry guys . ohya,tolong kasikk pandangan korang tentang skin yg ila guna sekarang boleh ? mana lagi cantik? yg ni ke atau yang dulu tu ? kbye,terima kasih :D

p/s: mood sesangat baik sebab dia balas message ila kat fb tadihh ~ huahuaaa ! hehehoho~


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online