Girl Online
Mereka hebat !
Sunday, 17 June 2012 • 10:44 pm • 0 comments
Tumblr_lkjowemftc1qagu2oo1_500_large



Well,hayyy korang !!! *lagu shinee:hello .. hahaks ! eh eh korang,kalau korang sangat aktif dalam dunia blog ni mesti korang kenalkan blogger-blogger ni ?


Alah,kalau yang macam aku ni mestilah kenal blogger2 yg kat atas tuh.. satu hari tak blogging rasa macam nak mampos *maaf,perkataan kasar* cewaahh ~ whatever . ok,selalunya.. blog akak-akak ni lah yang ila selalu "hang out" ceh,hang out ehh? hadefulak ! hahaha~ sebab-sebab yang ila suka "hang out" kat blog diorang :

1. diorang sesangat cantikss !

2. content blog hebakk dan meletup boom kebabomm!

3. sesaja nak release tensenn kat sana ~

Haa,sebenarnya banyak lagi. cuma malas nak type ahh ..

eissyy,pemalaslah kau ni ila !
Kalau awok cakap macam tuh,ila akn jawab macam ni ..

so what ?! ada aku kesah ? haha
ehh,apa ni? dah lari dari tajuk dah ni ! ok,back to the topic. bila ila baca blog dorang , ila rasa macam ...

"waahh,bestnya dan hebatnya diorang nih..ada yang sampai jadi covergirl,masuk majalah dan macam-macam lagilah,kan best kalau aku boleh jadi macam tuh~"
Tu lah apa yang ila fikirkan bila masuk blog diorang .. kadang2 rasa cemburu mula menguasai diri .. tak ke best tuh dapat jadikk popularr ? gila kau tak best ! mestilah best en? tu aa,kalau rajin singgahlah blog diorang kejap.. hehe ~ *promote

And,ila sedar yang populariti yang akak2 blogger tu dapat dari hasil usaha mereka kan? dan itu tidak mustahil kalau kita popular a.k.a semua orang kenal macam akak2 tuh..asalkan usaha daripada diri kita sendiri.. mungkin ada dari kalangan pembaca entry ila kali ni yang jadi popular macam akak2 blogger yg kat atas tuh .. ye kan? kalau Allah dah putuskan kita menjadi terkenal tak mustahil lagi .. ye dak?

So,hopefully ila pun dapat mencontohi diorang .. dan ila akan terus berusaha utuk menghasilkan blog yang bermanfaat dan berguna untuk korang .. *ekk? bukan sama jea ka tue? manfaat dan berguna bukan sama jea ka maksudnya ? * heh ! dah-dah. takyah fikir banyak2.. bikin penat ota jea tue.. uhukss! *cough

K lah .. awok nak ciao dulu nih ~ penat tahukk type entry panjang2 nih.. uda dehh~ ciaoo and adioss miammore ~





PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online