Girl Online
exam result
Wednesday, 20 June 2012 • 8:10 pm • 0 comments
Tumblr_lpvz7ngdeq1qc6i81o1_500_large


Hye korang . hari Jumaat nih ada sesi tandatangan buku rekod. hoho ~ majoriti semua teenagers tak suka pasal tandatangan buku rkod ni en ? hehe ~ ila pun macam tu jugakk .. well,untuk exam sem 1 nih ila dapat 2A jaa .. yang lain2 tuh B and C .. haha. paling banyak C lah,haha. untuk A,ila dapat 83% untuk Geo dan 87% untuk Agama Islam .. dan kebanyakan ila dapat B tuh,sipi-sipi ja,contohnya untuk markah BI,ila dapat 79% .. sayangkan ? kalau ila betul satu lagi tuh,huihh ! konpem dapat A punyalah ..

Kalau korang pulak macam mana ngan results exam korang ? hee~ okay tak ? kalau ok,ila ucapkan tahniah dan untuk yang resultsnya hampir sama ngan ila.. hehe,kita try next time lagi ehh? dan untuk blogger2 yang akan menduduki peperiksaan UPSR,ila doakan korang lulus cemerlang ok. jangan risau,belajar ja.. jangan duk menghadap lappy ja hari-hari .. nanti diri sendiri yang rugi .. jangan tiru macam ila ni haa,dapat 2A3B ja pun ~ opss,malumalumalu niii ! mcm mna boleh terlepas pulak ..! hoho ~ ehh,kayylah korang .. comment2lah sikit kat bawah nii..~ haha. share2lah result korang fulak ! kbye,peace yaw.

p/s: > Darul Ikram,Hayyu Thamin < .. nak tanya,,korang tahu tak mana tempat tu ? kalau tahu,sila comment ehh? mohon sangat nih ~ :\


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online