Girl Online
baru sempat update
Tuesday, 19 June 2012 • 9:09 pm • 0 comments
Tumblr_lza876fikx1qis6bco1_500_large


Hey and assalamualaikum semuanyaaa ! miss ngan kamu tahu ?! hampir satu hari ila nda menghuppdatee blog comel,wangi,intan payung dan kesayangan ku ini ~ cewahh,ayat .. okaylah korang,well mungkin dalam minggu ni dan minggu ke depan depannya lagi ila mungkin tidak rajin update blog except ! haa,ada except taw. except hari sabtu and ahad . kalau macam hari2 biasa ni ila akan try untuk update blog dengan lebih rajinlah kalau tidak sibuk a.k.a ada masa terluang..

nampak tak gif yang kat atas tu ? haha,tulah yang ila selalu buad kalau tak boleh nak focus masa belajar .. hahaks ! yang senyum2 ni mesti macam tu jugak kan?? naaa,kadapatan suda ko bogia !
upss,sorry. sabahan terkeluar .. haha. alau tetap cakap macam tu mana korang mau faham kan? k,back to the topic. ila yakin yang korang pun fahamkan hidup sebagai remaja ni ? yalaa,banyak folio bertimbun,homework lagikk~ memang busy sangat sudah ni .. tapi kalau blog dah berminggu-minggu tak berhapppdate pun susah jugakkan ? kita boleh rasa yang blog kita ni dah sunyi sepi .. inbox kat cbox pun takde sebab jarang bw sudah.. so,ila harap korang fahamlah yea ?

ni baru form 1,belum lagi form 2,3,4 and 5 .. kalau semakin meningkat mestilah makin banyak kerja yang kita nak belajar.. kerja2 kursus lagi .. kan ? betul tidak ? nahhkannn,betul..hehe ~ kayylah .. ila nak mamamm dulu ~ kbye.. peace yoo ! hoho~


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online