Girl Online
Middle Of The Year GA by Izzah & Amira
Saturday, 26 May 2012 • 12:39 pm • 0 comments


Aaloohaa! Hayhayy! Tadi Mira ada ajak Ila join GA ni.. Rasa macam berminat pulak..So,Ila nak join je lah GA ni.. Lagipun bukannya Ila ada buad apa2 pon cuti ni kan. So,join jelah. And hopefully Ila menang..

Anyway,korang pon join2lah jugak GA ni..banyak taw hadiah2nya. Kalau nak tengok hadiahnya klik sini >>SINI<< Haa,banyakkan hadiahnya? tulah yang buad Ila tertarik dan join. Korang pon kalau dok rumah memanjang cuti ni join2lah GA ni,sure taw tak rugi ! Lagipun syarat dia taklah memanjang sangat.. Klau nak tengok syrt2nya tengok blog Mira ye? Anyway,harap2lah Ila menang en? Mudah-mudahan ada rezeki. :) *prayforme* GA ni ialah yang first Ila join tahukk !

Ok,kat bawah ni ada senarai sponsor2nya..

1.Miraa Hussin
2.Erin Kahar
3.Intan Lea
4.Zaralyla Shop
5.Bags Aholic
ShawlsToLove
6.Handmade by Zliah
7.ShawlsToLove
8.Dazzling Lens
9.Pink Lemon Closet
10.Sweetie Pretty Lens
11.De Closette
12.S h i d a h Tupperware
13.Azy Collection
14.LoveBag LoveBag Private Closet
15.N.N.R Online Shope
16.D' Golden Apple
17.Dee's Closet Shop
18.Momo Chan Collection
19.CAAH mini shoppie
20.Captivated Illusion
21.WeSellAlmostAnythingBaby
22.La Dva
23.Tudung Lovely Strawberry Collection
24.Fluffy Bunny Haus
25.Arissa Felt Craft
26.Dyanuraz Collection
27.Iris Raudhah Collection
28.HAiLady cuteStuff
29.Mustachic
30.Vintage Instinct
31.Miss Qi Closet
32.Perfumes
33.Hotz Mumma
34.ScarfSweet Honey
35.Little Panda Felt Craft
36.Mizna Online Shop
37.Darlina Boutique
38.Blog StoryCikHoneyBee

Tu je..Anda di tag :


Id Facebook(username) : Aqila Natasha (link)
Id twitter : @ila_tasha (La Laa~) (link)
Id blogger : Ila Tasha(Threshold Of Persona) (link)





PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online