Girl Online
Tips Mendapatkan Komen Yng Banyak dlm Setiap Entry korang
Sunday, 15 April 2012 • 9:29 pm • 0 comments

Haaa,today Im gonna told you about... (dentuman gendang please!)
Hahaha,takdelah gurau jeaa ! 


 Tak dinafikan,aku pon memang nakkan komen yg banyak dalam sesebuah entry aku ni..Tapi apakan daya,takde yang nak komen pon ! Kedekott! (hehe,kiddinglah kid !)..Ok bttt,tips yang aku nak kasikk kat korang semua ialah .. Alahh,lecehlah nak taip balik.
Korang nampak gakkan yang title post tu hape? Kalau nmpak bagoss! Yang tak nampak tuuu..pergi check ngan dokter skangg! 

   Alaahhh,tak abes2 aku ni bergurau ngan korangkan? Haha ! Ok,this time yang betul2 kita back to the topic. !


Below ni adalah list tips untuk mendapatkan komen yang banyak dalam sesebuah entry : 
(jom serbuuuuuu !)

  1. Entry korang mestilah interesting and lucu-lucu sikit. - korang mestilah pandai menghiiburkan readers2 korang dengan macam selitkan sedikit gurau senda kat dalam sesebuah entry tu biarpun ianya entry yang sedih bagi korang ..
  2. Masukkan bebrapa soalan dalam entry - nak taw sebab apa? sebab,kalau korang masukkan beberapa isu persoalan dalam entry korang tuh,mungkin orang lain boleh berkongsi pendapat diorang ngan korang !   
  3. Balas setiap pertanyaan yang ada di blog lain -  bab ni,aku taknak sentuh sangat..korang kalu jumpa entry blogger lain yang ada mcm pertanyaan kat sana,korang direct pi halakan cursor and start menaip jawapan/pndangan korang tentang soalan yang diorang kemukakan tuh..
Hehe,sikit je kan tipsnya? Tapi berguna tuww!! Sape yang nak testing2 try tips2 ni bolehh jerr.
Good luck,ehh? Baiiii ! Chill babe!                                                                                                                              


PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online