Girl Online
Bunga Sakura Berguguran dalam Blog
Monday, 23 April 2012 • 8:25 pm • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM


Heyho ! Im back wif a new tuto ! Hahakss! Girang sangat ni..Mesti korng nak tahukan mcm mna nak buat bunga sakura yang berguguran mcm kat blog aku yg ala-ala japanese gitu.. Hahakss! Amboi,girang sanaddlah ni...

<u>Attention !! kod tuto ni bukan aku yg buat yekk? Credit to Diya Sesame yang comel loteh..Haaa,kalau ringan-ringan sangat tangan tu bole lah klik2 nama dia..</u>

Oklah,lets tuto !!

1.Korang pegi ke Template


2.Click F3 dan search kod  di bawah

</table></body></head></html>


atau


</body> 


3.Da jumpa? Ok copy code di bawah

<script type="text/javascript" src="https://sites.google.com/site/jeritanblog/javascript/sakura3.js"></script>

Pastekan di bawah kod </table></body></head></html> tadik.

4.Preview dan kalau da nampak bunga tuh,Save dengan hati yang girang ^

Big Claps to Diya Sesame sebab dia yang buat tuto nih ! :)
Good luck ehh? Harap menjadik..Sekiann..




PASTFUTURE


welcome to my humble abode! i literally sucks at expressing my emotion, that's why i decided to start a blog, to express everything i am feeling at the moment. i live for my pets and food. x


MOOD BOARD




Template by x
Basecodes x
Other stuffs xxxxx

All Right Reserved 2012 by Girl Online